• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

dertyfox

New member
Καλησπέρα σας . Παρουσιαστηκα στο Κ.Ε.ΤΧ κ μου ηρθε η ειδικοτητα μαγειρας και τωρα βρησκομαι στο Γυθειο πραγμα που με στεναχωρει αφανταστα για πολλους λογους . Η μεταθεση μου εχει βγει Αλεξανδρούπολη. Θα ηθελα να ρωτησω και να μου απαντησει καποιος υπευθυνα πως μπορώ να κοπώ είμαι ήδη I3 άοπλο ψυχιατρικό και θέλω να φύγω να πάω στην μονάδα να κάνω και την κατά εξαίρεση μετάθεση που δικαιούμαι κοντά στο σπίτι μου δεν αντέχω αλο ειμαι ψυχολογικα χαλια με εχει παρει απο κατω.
ευχαριστω προκαταβολικα
 

kd305

New member
Ζητάς να δεις τον γιατρό της μονάδας,του λες ότι θέλεις να κοπείς και να βγεις Ι/4 σε στέλνει στο στρατιωτικό νοσοκομείο πας στο ψυχίατρο του λες τα ίδια και σε βγάζουν Ι/4 ,αν γίνουν όλα γρήγορα θα φύγεις σε 1 η 2 βδομάδες το πολύ.
 

dertyfox

New member
Δυστιχος η μονάδα δεν έχει μας στέλνουνε σπάρτη και είχα περάσει ήδη μια φορά από επιτροπή στο 401 νοσοκομείο και έxω είδη χάρτη γιατρού που λει I3 ψυχιατρικό αγχώδεις εκδηλώσεις θα μου το κάνουνε I4 δεν θέλω αναβολή την ειδικότητα δεν θέλω
 

kd305

New member
Ε τότε αν θέλεις να αλλάξεις ειδικότητα παίρνεις το ρίσκο και ξανά ζητάς να δεις γιατρό ώστε να σου δώσει Ι/4 για να κοπείς από την εκπαίδευση του μάγειρα,άλλη λύση δεν υπάρχει.
 

dertyfox

New member
Μας είπανε ότι έρχεται την πεμπτη κλιμάκιο για να μας κρίνει για μάγειρες και ελπίζω και θα τους πω να με κόψουνε.
 
Top