• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ξανά οι ναύτες στα πλοία

A

admin

Guest
Στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού επιστρέφουν οι ναύτες, με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Όπως μετέδωσαν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, σύμφωνα με την απόφαση του κ. Μεϊμαράκη, οι κληρωτοί ναύτες θα υπηρετούν σε βοηθητικά πλοία του στόλου και σε μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης για τουλάχιστον ένα τετράμηνο.

Με αυτόν τον τρόπο, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας προσπαθεί να ανακόψει το διαρκώς αυξανόμενο κύμα αιτημάτων για μετάταξη από το Στρατό Ξηράς στο Πολεμικό Ναυτικό.

Πηγή: in.gr
 

assistant

New member
Αντί να κοιτάξει να κόψει τις μετατάξεις, δήθεν δυσκολεύει τη θητεία στο Ναυτικό.
Μα πόσο γελοίοι είμαστε πια σε αυτή τη χώρα;
 

trellosb

New member
paidia se boh8htika ploia typou b/b kai rymoulka phgainan kai twra. opote auto den einai kati kainourio.

to kainourio einai oi 4 mhnes sthn parame8wrio ths salaminas...


kai pali kala 8a einai, aplws prospa8ei na apotrepsei merikous
 

geodimis

New member
[quote author="admin"]Στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού επιστρέφουν οι ναύτες, με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Όπως μετέδωσαν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, σύμφωνα με την απόφαση του κ. Μεϊμαράκη, οι κληρωτοί ναύτες θα υπηρετούν σε βοηθητικά πλοία του στόλου και σε μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού...
...Πολεμικό Ναυτικό.

Πηγή: in.gr[/quote]

Όπως προειπώθηκε ας εμαστε λίγο προσεκτικοί, στα βοηθητικά και ρυμουλλκά πλοία και μόνον σε αυτά πήγαιναν και συνεχίζουν να πηγαίνουν ναύτες καί όχι σε όλα τα υπολοιπα..Ακόμη μία παραπληροφόρηση από 'φουσκωμα' μιας ανακοίνωσης που βγήκε προς τα έξω "Στα πλοία και πάλι οι ναύτες!" Το μόνο που άλλαξε είναι το υποχρεωτικό 4μηνο στους 2 ναυστάθμους που φυσικά και αυτό μπορεί να παρακαμφθεί με την τακτική της αποσπασης..
 
Το μέτρο αυτό έχει ξεκινήσει από την 07Α ΕΣΣΟ (την μοναδική ΕΣΣΟ που δεν έγιναν και καθόλου μετατάξεις).
 
Top