• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Υπηρεσιες Αθηνας-Πειραια για δευτερη μεταθεση

rockersailor

New member
Χρονια πολλα σε ολους.Ηθελα να ρωτησω κυριως τους παλιους ποιες υπηρεσιες σε Αθηνα και Πειραια παιζουν καλα αυτη την εποχη ωστε να επιδιωξει καποιος να παει σε αυτες για δευτερη μεταθεση.Εχω ακουσει καλα λογια για το ναυτικο μουσειο, το ΝΝΑ, την κλαυθμωνος στην Αθήνα και για ναυτοδικειο και φαρων στον Πειραιά αλλά επειδη πραγματικα δεν εχω ιδεα για το τι παιζει και η ραδιοαρβυλα παει συννεφο θα με βοηθουσε πολυ ειδικα αν μου απανταγατε οι παλιουρες.Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
 

Giorgio--

New member
Υπάρχει κανένας συνάδελφος από ΥΙΝ ή από ΥΔΔΕ και ΣΔΑΜ ώστε να μας πει πως τους παίζει τώρα και τι αποσπάσεις έχουν και για πόσο; Καλή χρονιά και καλοί πολίτες ναυτάρες!
 

lefty012

New member
Σκεφτείτε και το Ρουφ για μετάθεση. Οι οπλίτες κάνουν 3-4 υπηρεσίες το μήνα, αγγαρείες δεν υπάρχουν και το κλίμα στα γραφεία είναι πολύ καλό.
 

killingbegin

New member
Ti tha eprepe na anarotieste ine oxi pies ine kales monades alla pies stelnoune APOSPASEIS GIA POSO KAI POU.

Se opia bash kai na pate meta th paramethorio..Stis"bismatikes" baseis tha figete gia apoaspash ********EKTOS************** AN EXETE KAPIO GNOSTO GALONA EKEI POU THA PATE ****************
oste na min anaferthei to onoma sas stis apospaseis p tha ginoune gia agia marina apo do k pera kai gia D.E.N.

auto na sas apasxolei.Ama de sas apasxolei oles autes oi upiresies ine mia xara...4-5 to poli bardies to mina kai polla off
alla de thes xafnika ena oreo proino pou tha ise sto metro kai tha pigeneis olos xara sto Polemiko mousio.. na mpeis mesa na se fonaxoune k na sou poune feugeis 2 - 3 mines gia agia marina opu eekei tha pezeis 7-7 kai tha se gamane anapoda!
 

aimar

New member
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΔΑ asc ,cis group ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ OFF
 

theostam

New member
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά,

Παιδιά για δεύτερη μετάθεση καλό θα ήταν να σκεφτείτε τη στρατολογία στο Ρουφ. Δεν υπάρχουν αποσπάσεις και κάνεις 3-4 υπηρεσίες το μήνα. Επίσης αν είσαι Ι3 δεν κάνεις καθόλου υπηρεσίες.Δεν υπάρχουν αγγαρείες κτλ. Δουλεία γραφείου μόνο...και γενικά ο κόσμος είναι εντάξει. Σκεφτείτε το!!!

Βασικά μοιάζει περισσότερο με δημόσια υπηρεσία παρά με στρατό. Στις περισσότερες θέσεις θα είστε με στολή αγγαρείας και γενικά δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι ξυρισμένος κτλ. (εντάξει όχι υπερβολές αλλά δε θα σου πούν και κάτι αν ξυρίζεσαι κάθε τρεις μέρες αντί για κάθε μέρα).

Τώρα όσον αφορά τις άδειες, τα off κτλ. εξαρτάται από το γραφείο που είσαι (υπάρχουν 6 στρατολογικά γραφεια και η διοίκηση). Σε κάποια γραφεία δίνουν off άθε εβδομάδα ενώ σε άλλα όχι. Γενικάόμς δε θα έχετε κάποιο πρόβλημα με άδειες.

Οι αξιωματικοί παρόλο που έχουν την αντίληψη του Στρατού Ξηράς είναι οκ και επίσης εχει και ωραίο κόσμο.....

Τέλος, για να μην πεί κανείς ότι απλά ομορφαινω την υπηρεσία για να έρθουν περισσότροι και να ελαφρύνω τη θέση μου απλά σας λέω ότι σε 1 εβδομάδα βγαίνω σε άδεια απολύσεως. Απλά και εγώ έμαθα γι' αυτή την υπηρεσία από εδώ (μετά γνώρισα αυτόν που είχε γράψει το post) και πέρασα καλά εκεί.
 

lefty012

New member
Αυτά που λέει ο theostam ισχύουν. Τα Στρατολογικά Γραφεία στο Ρουφ είναι από τις καλύτερες μονάδες στην Αττική. Το γεγονός ότι στελεχώνονται από αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς μη σας ανησυχεί καθώς είναι απόφοιτοι ΣΣΑΣ Στρατολογικού και Οικονομικού και όχι Σχολής Ευελπίδων. Δηλαδή δεν είναι μάχιμοι. Τώρα ελάχιστοι περίεργοι υπάρχουν όπως σε όλες τις μονάδες, ακόμα και του Ναυτικού.
 

noone

New member
Kalo akougetai to rouf
apospaseis? oi upiresies einai peripou 4, ara gyrw sto 1-5?
egw skeftomai gia DD/MN i GEN, i MTN... alla lete edw pws to rouf einai apo tis kaluteres metatheseis stin athina... mporei kapoios na sygkrinei?
einai apo tis kaluteres "Eykoles", i apo tis kaluteres symperilambanontas ta panta?
 

ntalaras

New member
επειδή πολλά λέγονται για το ρούφ..οι αποσπάσεις για τάγμα γεεθα που έγιναν πριν περίπου 1,5 μήνα σας λένε τπτ?πολύ καλή μετάθεση η στρατολογία αλλά αν πας απόσπαση 1 μήνα τάγμα γεεθα ξεχνάς ποτε μπαίνεις και πότε βγαίνεις..
 

lefty012

New member
Αυτοί που φύγανε για το Τ/ΓΕΕΘΑ θα γυρίσουν όπου να 'ναι και δεν είναι σίγουρο αν θα φύγουν άλλοι. Πρώτη φορά στα χρονικά συνέβη αυτό στο Ρουφ. Το Τ/ΓΕΕΘΑ έχει γεμίσει κόσμο, αυτή τη στιγμή παίζει 1-1 και τα άτομα από το Ρουφ κάνουν μόνο 6 ώρες σκοπιά τη μέρα ενώ οι άοπλοι παίζουν 1-4.
 

Giorgio--

New member
Ξέρει κανείς τι παίζει στην ΥΔΔΕ. Πως είναι απο εξόδους - αποσπάσεις και αν παίζει και κανένα off? Thanks!
 

nikos1890

New member
ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΑΓΚΕΣ....ΕΙΜΑΙ ΣΕΙΡΑ 09 Γ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΣΤΗ ΔΝΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ......ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ Η' ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΠΑΙΖΕΙ.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΩ 1-2 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ....ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:

1)ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΝΝΠ)
1)ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΜΤΝ)
2)ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ
3)ΑΒΕΡΩΦ - ΒΕΛΟΣ
4)ΠΟΝ
5)ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΥΡΙΤΣΗ (CIS)
6)NΑΥΤΙΚΟ NΟΣΟΚΟΜΕΙΟ AΘΗΝΑΣ (ΝΝΑ)

AYTA ΕΧΩ ΥΠ' ΟΨΗ ΜΟΥ....ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΠΤ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
 
Top