• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Υπηρετώ 9μηνη.Θα πάω μόνιμα παραμεθώριο μετά τη βασική;

Γεια σας παιδιά. Στο ψητό:Υπηρετώ 9μηνη θητεία επειδή είμαι πρωτότοκος 3τεκνης οικογένειας. Άκουσα ότι μετά τη βασική εκπαίδευση θα με στείλουνε παραμεθώριο ως το τέλος της θητείας. Γνωρίζει κανείς κατά πόσο ισχύει αυτό; Έχετε ακούσει για τρικς που μπορεί να κάνει κανείς για να γλιτώσει την παραμεθώριο;
 

DigiSR

New member
Tin paramethorio den tin glytwnis ektos k an exeis trelo vusma... 3erw mia periptwsh pou einai 9mino k einai se akrws vusmatiki polh.
Pantws kata ti gnwmi mou an einai na pas paramethorio se kapoia mavri monada gia 9 mines, kalutera kane12mino...
 

fantaros

New member
6μηνίτες και 9μηνίτες απολύονται από την μονάδα τους.

Αν έχεις βύσμα και πάρεις απόσπαση για μονάδα εκτός παραμεθορίου, αυτό είναι άλλο θέμα. Δύσκολο όμως.
 

Γιατρός

New member
[quote author="ΜιχάληςΚαμ"]Γεια σας παιδιά. Στο ψητό:Υπηρετώ 9μηνη θητεία επειδή είμαι πρωτότοκος 3τεκνης οικογένειας. Άκουσα ότι μετά τη βασική εκπαίδευση θα με στείλουνε παραμεθώριο ως το τέλος της θητείας. Γνωρίζει κανείς κατά πόσο ισχύει αυτό; Έχετε ακούσει για τρικς που μπορεί να κάνει κανείς για να γλιτώσει την παραμεθώριο;[/quote]

Δεν καταθέτεις τα χαρτιά για μειωμένη θητεία ώσπου να πάρεις μετάθεση από την παραμεθώριο. Υπάρχουν παιδιά που έδωσαν τα δικαιολογητικά και στον 7ο-8ο μήνα της θητείας τους! Η στρατολογία είναι υποχρεωμένη να τα δεχτεί, αλλά μπορεί να σου δημιουργήσουν προβληματάκια (έχω ακούσει πχ. για κάποιον που έφαγε 5Φ γιατί έκανε αυτή τη μανούβρα- αλλά το 9μηνο το πήρε). Ρίξε επίσης μια ματιά εδώ (άλλο πιθανό πρόβλημα):

<!-- m -->http://forum.thiteia.org/viewtopic.php?p=35933#35933<!-- m -->
 
Top