• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Β' Κατηγορια διπλωμα (Στρατος Ξηρας)

MaXp0w3r

New member
Τι εχετε να πειτε? ειναι καλο να δηλωθει το διπλωμα στο Στρατο Ξηρας την ημερα καταταξης? αν ναι γιατι και αν οχι γιατι.
 

kost56

New member
Εγω πάντως δεν θα το δηλώσω.Δεν θέλω σε καμια να γίνω οδηγός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: -->
 
L

Lynx

Guest
Δεν αξίζει το οδηγός; Έχω ακούσει καλά λόγια. Αν είναι να μην το δηλώσω και εγώ
 

MaXp0w3r

New member
[quote author="Lynx"]Δεν αξίζει το οδηγός; Έχω ακούσει καλά λόγια. Αν είναι να μην το δηλώσω και εγώ[/quote]

αυτο προσπαθω να καταλαβω!
 

antonisz

New member
Η ειδικότητα του οδηγού σε αρκετές μονάδες οδηγεί σε απαλλαγή από τις ένοπλες υπηρεσίες για αυτό και θεωρείται καλή ειδικότητα. Οι υπηρεσίες που κάνουν συνήθως οι οδηγοί είναι επιφυλακή για κίνηση των οχημάτων της μονάδας, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον κόσμο που έχει η μονάδα.

Συμπέρασμα: Ναι συμφέρει, εκτός αν έχεις βύσμα για κάτι καλύτερο
 

MaXp0w3r

New member
[quote author="antonisz"]Η ειδικότητα του οδηγού σε αρκετές μονάδες οδηγεί σε απαλλαγή από τις ένοπλες υπηρεσίες για αυτό και θεωρείται καλή ειδικότητα. Οι υπηρεσίες που κάνουν συνήθως οι οδηγοί είναι επιφυλακή για κίνηση των οχημάτων της μονάδας, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον κόσμο που έχει η μονάδα.

Συμπέρασμα: Ναι συμφέρει, εκτός αν έχεις βύσμα για κάτι καλύτερο[/quote]

τους επιλεγμενους οδηγους τους στελνουν σε καποιο ειδικο κεντρο για εκπεδευση? υπαρχει καποιο -(μειον) στην ηδηκοτητα αυτη?
 
V

vagelis87ath

Guest
Να ρωτήσω και γω κατι πάνω σ αυτό!εγω που εχω γ κατηγορίας δίπλωμα(φορτηγό) να το δηλώσω ή όχι?η ειδικότητα του οδηγού ειναι καλή φάση ή @@@???? <!-- sPDT_Armataz_51 -->PDT_Armataz_51<!-- sPDT_Armataz_51 -->
 

antonisz

New member
[quote author="MaXp0w3r"][quote author="antonisz"]Η ειδικότητα του οδηγού σε αρκετές μονάδες οδηγεί σε απαλλαγή από τις ένοπλες υπηρεσίες για αυτό και θεωρείται καλή ειδικότητα. Οι υπηρεσίες που κάνουν συνήθως οι οδηγοί είναι επιφυλακή για κίνηση των οχημάτων της μονάδας, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον κόσμο που έχει η μονάδα.

Συμπέρασμα: Ναι συμφέρει, εκτός αν έχεις βύσμα για κάτι καλύτερο[/quote]

τους επιλεγμενους οδηγους τους στελνουν σε καποιο ειδικο κεντρο για εκπεδευση? υπαρχει καποιο -(μειον) στην ηδηκοτητα αυτη?[/quote]

Το κέντρο που θα πας εξαρτάται από το Σώμα/Όπλο που είσαι. Αλλού πηγαίνουν οι οδηγοί του υγειονομικού και αλλού πηγαίνουν οι οδηγοί του υλικού πολέμου
 

antonisz

New member
[quote author="vagelis87ath"]Να ρωτήσω και γω κατι πάνω σ αυτό!εγω που εχω γ κατηγορίας δίπλωμα(φορτηγό) να το δηλώσω ή όχι?η ειδικότητα του οδηγού ειναι καλή φάση ή @@@???? <!-- sPDT_Armataz_51 -->PDT_Armataz_51<!-- sPDT_Armataz_51 -->[/quote]

Να το δηλώσεις
 

Chessmaster

New member
Μάγκες,

Στο στρατό δεν υπάρχει απόλυτος κανόνας για τίποτα. Τα πάντα είναι θέμα ειδικής συνθήκης.

Από αυτά που είδα εγώ σαν στρατιώτης (ΠΖ), νομίζω ότι το να είσαι οδηγός είναι γενικά καλή φάση, αλλά έχει και ένα σημαντικό μείον.

Αυτό βέβαια εξαρτάται από τη μονάδα, το πόσο κόσμο έχει, τον αξιωματικό του Γραφείου Κινήσεως και άλλα πολλά.
Αν είσαι οδηγός ανώτερου (Δκτη, Υπόδικα κοκ) έχει μεγάλη σημασία το τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να πάρεις και πολύ μεγάλες τιμητικές άδειες.

Έχει και δύο αρνητικά:

Το πρώτο νομίζω είναι το Κέντρο στα Ιωάννινα που πάνε οι οδηγοί μετά το ΚΕΝ. Από κάποια που μου είχαν πει, η κατάσταση είναι αρκετά τέντα εκεί. Αλλά, εκεί κάθεσαι μόνο κανένα μήνα. Επαναλαμβάνω δεν έχω πάει, ούτε τα έχω δει με τα μάτια μου, απλά λέω τι μου είχαν μεταφέρει πριν κανένα χρόνο.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι η ευθύνη. Είσαι υπεύθυνος του οχήματος και αν κάτι γίνει υπάρχει περίπτωση να μπλέξεις άσχημα. Κυρίως αν μπλέξεις σε τροχαίο με ζημιές και ακόμα χειρότερα κανένα τραυματισμό κλπ. Εκεί το πράγμα γίνεται περίπλοκο γιατί το όχημα είναι δημόσιο και εσύ είσαι υπαίτιος ατυχήματος ως οδηγός δημοσίου οχήματος. Ξεκινάνε ΕΔΕ και άλλα ευχάριστα. Επίσης, είναι καλό να έχετε κατά νου ότι τα οχήματα του στρατού (τζιπάκια, καναδέζες κλπ) δεν είναι πάντα ότι πιο σύγχρονο και καλοσυντηρημένο.
 
Top